Nieuws Streettour, wat is dat?!

Streettour, wat is dat?!

Wij kregen de vraag, wat is de Streettour en wat doet ze eigenlijk? Een vraag die wij graag willen beantwoorden. Wij van de Streettour proberen alle straten, buurtjes en wijken in Medemblik te enthousiasmeren om hun deel, al dan niet gezamenlijk, zo leuk en uitbundig mogelijk te versieren in het dat jaar geldende thema van Rondom!

En hoe doen we dat? Door gebruik te maken van mond tot mond reclame maar vooral door op sociale media content te plaatsen over de Streettour en door ieder jaar te laten zien dat met de versierde straten ook prijzen te winnen vallen! Maar vooral door te laten zien  hoe leuk mooi Medemblik is door de versierde straten!

Op de donderdag voor het feestweekend komen wij langs met een onafhankelijke jury die de straten gaan beoordelen en de winnaars worden dan zaterdag avond voor de playbackshow in de grote tent bekendgemaakt. Het leukste is, en daar hopen wij op, als de versieringen van iedereen het hele weekend blijven hangen. 

Dus volg niet alleen ons op sociale media (!) maar ook Rondom en zie hoe leuk en enorm gezellig het is om mee te doen aan het feestfestijn van Stichting Rondom. ieder jaar in het 3e weekend van september

Overig nieuws

Inschrijving Prominenten Playbackshow gestart
Maak ze LOS!!!
Stadsbrunch afgelast!
Nog meer winnaars met de krantenbingo