Nieuws Rondom 2020 gaat niet door

Rondom 2020 gaat niet door

Na afloop van de persconferentie op 24 juni 2020, heeft het voltallige bestuur unaniem besloten het 5-daagse Rondomweekend voorafgaand aan de jaarlijkse harddraverij in Medemblik niet door te laten gaan vanwege COVID-19. Erg jammer, aangezien de 2020-editie extra feestelijk zou worden vanwege het 35 jarig bestaan van Rondom.

De premier heeft bekend gemaakt wat de Corona-eisen zijn voor een evenement zoals Rondom. De gezondheidscheck bij de ingang, kaartverkoop vooraf, uitsluitend zitplaatsen en het 1,5 meter afstand houden, maken het onmogelijk het feest te organiseren. Bovendien brengtĀ  het Rondomweekend een groot aantal mensen op de been, wat het risico van een opleving van het virus in Medemblik en omstreken vergroot. Een risico dat naar mening van alle commissies niet genomen mag worden; veiligheid staat voorop.

Rondom is een feest voor en door Medemblikkers. Saamhorigheid staat centraal. Het bestuur hoopt dat iedereen in het derde weekend van september met vrienden en familie toch een gevoel van samenzijn kan beleven. En vooral: blijf gezond!

Overig nieuws

Maak ze LOS!!!
Stadsbrunch afgelast!
Nog meer winnaars met de krantenbingo
De 1e winnaar krantenbingo!