Nieuws Gaat Rondom 2021 door?

Gaat Rondom 2021 door?

Het thema is bekend en de voorbereidingen zijn in volle gang, maar of we in september weer met zijn allen in de tent mogen staan is nog niet te voorspellen. De tent is besteld, het licht en geluid ook. We hebben een fantastische band voor de zaterdagavond en een pauzenummer voor de zaterdagmiddag. Ook hebben de eerste deelnemers voor de prominentenplaybackshow zich al opgegeven!

Aan het enthousiasme zal het niet liggen, wat zal het een feest worden als de draverij en Rondom weer door kunnen gaan.
Wat er ook gebeurt, er komt in ieder geval een Rondom Weekend. Voorlopig gaan we uit van een volledig programma als alle beperkingen worden opgeheven, eventueel met testen, zo niet dan maken we een aangepast programma. Op 7 Juli wordt de knoop doorgehakt, in een vergadering waarin alle 13 commissies en de horeca meebeslissen.

We weten wel dat het een groots feest gaat worden als het eindelijk weer kan maar ten allen tijde blijft de veiligheid en gezondheid van ons allen leidend. Woodstock, voor wie het niet meer weet, in 1969, three days of peace and music. Het eerste grote festival in de geschiedenis. Dat gaan wij beter doen, maar dan in 5 dagen!

Overig nieuws

Inschrijving Prominenten Playbackshow gestart
Maak ze LOS!!!
Stadsbrunch afgelast!
Nog meer winnaars met de krantenbingo