Stadsbrunch

Stadsbrunch

Wij zijn de “jongste” commissie binnen Rondom. Wij zijn de Rondom Stadsbrunch. Onze commissie bestaat uit 5 actieve leden die houden van het “goede Bourgondische leven”. Hetzelfde 5-tal organiseert al enige jaren het Vroege Vogel ontbijt voor de bewoners van Oude Haven. Daar ligt de basis voor de organisatie van de Stadsbrunch.

Dit jaar organiseert het comité voor het eerst de Stadsbrunch waarbij diverse middenstanders op een kraampje heerlijke lekkernijen aanbieden. Deze zijn te koop met de Rondommuntjes. We verwachten dat vele Medemblikkers en andere bezoekers van het Rondomweekend na een bezoek aan de Stadsbrunch met een goede bodem zo naar het Muziekfestival in de tent door kunnen gaan.

We hopen velen van jullie te zien tijdens de Stadbrunch op zondag van 12:00 tot 14:30 uur.

Walter Oranjeboom

Ik ben Walter en doe al sinds jaar en dag actief mee aan het Rondomweekend. Dan vooral met alle georganiseerde activiteiten in en rondom de tent. Dit jaar ga ik me met mijn commissieleden van een ander kant laten zien. Ik ga samen met de rest van het comité de nieuwe activiteit van Rondom de Stadsbrunch organiseren, om daarna vervolgens weer aan te sluiten als bezoeker aan het Muziekfestival.

Xandra Oranjeboom

Ik ben Xandra, echtgenote van…..zeg maar. Ik heb aardig wat ervaring met het organiseren van allerlei activiteiten die bijdragen aan de gezelligheid van Medemblik. Bijvoorbeeld de Bokkentoer. Dit jaar heb ik veel zin om met mijn comité de Stadsbrunch te organiseren.

Petra Wagenaar

Ik ben Petra Wagenaar en geboren en getogen Medemblikse. Het organiseren van en deelnemen aan het ontbijt voor bewoners van de Oude Haven heeft me geïnspireerd om ook mee te denken aan het maken van de plannen voor de Stadsbrunch. Ik weet zeker deze nieuwe activiteit van Rondom zal bijdragen aan de gezelligheid van Rondom op de zondag.

Margret van der Veen

Ik ben Margret en ben als Medemblikker en binnenstadse groot gebracht met Harddraverij en Rondom. Net als Xandra, Walter en Sietse heb ik al de nodige ervaring met het organiseren van culinaire activiteiten/evenementen. Ik ga met mijn comité een leuke, gezellige, culinaire activiteit voor alle Medemblikkers en bezoekers organiseren.

Sietse van der Veen

Ik ben Sietse en woon ruim 30 jaar in het mooie Medemblik. Ik voel me dan ook een echte Medemblikker en als Medemblikker kan, ook ik, niet zonder Rondom. Ik vind het leuk om met het comité dit jaar iets te gaan betekenen voor alle feestgangers van het Rondomweekend. We gaan een culinair feestje maken van de Stadsbrunch.
"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"