Rondom

Rondom, een feest voor iedereen

Het is de ‘dag der dagen’ in Medemblik: het Rondom weekend. Het derde weekend van september staat in het teken van versierde straten, verklede mensen, een enorme tent en diverse activiteiten in de binnenstad. Een feest voor jong en oud. Rondom wenst iedereen een geweldig mooi Rondom- en Draverij weekend en hoopt dat ze in de lengte van jaren dit ‘Weekend der Weekenden’ met elkaar mogen blijven organiseren.

Rondom, een weekend vol met gratis activiteiten rondom de Harddraverij van Medemblik. Door de jaren heen is het weekend inmiddels uitgebreid naar woensdagavond tot en met zondag. Van de Medemblikker Stadsquiz tot en met het Muziekfestival. Met ieder jaar een verrassend thema.

VRIJWILLIGER VAN RONDOM

Wil jij iets betekenen voor Rondom? Je talenten inzetten? Nieuwe mensen ontmoeten? Samen met andere vrijwilligers zet jij je in voor het Rondom feest. Dankzij onze vrijwilliger is Rondom ieder jaar weer mogelijk.

“Vrijwilliger vormen het hart van het Rondom weekend”

Als vrijwilliger kun je een bijdrage leveren in de breedste zin van het woord. Alles is mogelijk. Wij kijken samen met jou naar een passende rol in één van onze commissies.

VRIEND VAN RONDOM

Als vriend van Rondom steun je het ‘Weekend der Weekenden’. Met een kleine bijdrage van slechts € 7,- maak je het Rondom ieder jaar weer mogelijk.

“Vijf dagen feest voor € 7,-“

Samen met jou, onze sponsoren en onze vrijwilligers kunnen we, ieder jaar weer, een fantastisch Rondom weekend organiseren met talloze gratis activiteiten.

 

 

Rondom Medemblik

Rondom, het ‘Weekend der Weekenden’. Het begon met het aantrekkelijk maken van de auto puzzeltocht van MAC de Lely, nu is het een uitgebreid, gestructureerd weekend vol met activiteiten.. Na het opfrissen van deze auto puzzeltocht en het toevoegen van een cabaretvoorstelling, werd het muziekfestival in het van Houweningepark toegevoegd aan het repertoire. Dit bleek een groot succes.  Het weekend groeide het en de Wielerronde, de poppenkast en Prominenten Playbackshow zagen het licht. Het toenemende succes zorgde ervoor dat de locatie aan het van Houweningepark te klein werd. Rondom moest verhuizen. Het bestuur was het over één ding eens: Rondom moest en zou in de binnenstad blijven. Zo kwam de tent op het parkeerterrein op Oude Haven. En dit is hoe we Rondom vandaag de dag kennen; een weekend vol met activiteiten van jong tot oud aan de Oude Haven.

"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"