PuCom

PuCom: de zaterdagavond van Rondom

Op de zaterdagavond in het Rondom weekend trekken tientallen verklede deelnemers door Medemblik langs alle posten van de PuCom-fietspuzzeltocht. Uiteraard alles in het thema van het jaar. Bij de posten worden de deelnemers ontvangen en er volgt een spel. Een spel met actie, behendigheid of bijvoorbeeld inzicht, die regelmatig leiden door een hilarisch tafereel.

Deelnemen aan de PuCom fietspuzzeltocht?
Schrijf je dan hier in.

De heren in de herkenbare pakken zorgen dat zowel de voorbereiding als de uitvoering van de PuCom-fietspuzzeltocht soepel verloopt. Het jaarlijkse thema wordt gekozen en alle posten brengen ze hiervan op de hoogte. Ook regelen ze de inschrijvingen en dat iedereen op de avond zelf langs zoveel mogelijk posten fietst. Zodat iedereen op het einde van de zaterdagavond met een blij en positief gevoel naar huis gaat.

“Als we iets doen is het altijd gezellig”

De kern van deze commissie is een hechte vriendengroep. In de loop van de jaren is de samenstelling wat gewijzigd, maar ze doen nog steeds veel activiteiten samen. De huidige groep van zes mannen gaan jaarlijks samen een hapje eten en een paar keer paar jaar ‘ingewikkeld’ vergaderen, zoals ze dat zelf noemen. En het Paasweekend staat ieder jaar in het teken van teambuilding in een gezellige stad in Nederland. Wat ze ook doen, ze zorgen dat het altijd gezellig is.

"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"