Muziek

Muziekfestival: dé afsluiter van Rondom

Ieder jaar sluit het muziekfestival het Rondom weekend af met spectaculaire optreden. Om 14.30 uur op zondagmiddag gaan de remmen los! De commissie van het muziekfestival doet er ieder jaar weer alles aan om elk optreden onvergetelijk te maken. Het muziekfestival is speciaal voor en door Medemblikkers. Tenminste één lid van het betreffende optreden komt namelijk altijd uit Medemblik.

Deze commissie is zowel voor als achter de schermen actief. Vooraf aan het muziekfestival zijn ze onder andere druk met het benaderen van de deelnemers en muzikanten en werken ze aan de setlist voor de openings- en eindact van de zondag. Maar ook tijdens de zondagmiddag heb je ze vast en zeker op of rond het podium zien verschijnen. Iedere act ondersteunen ze bij de op- en afbouw en zorgen ervoor dat het verloop van de muzikanten soepel verloopt. Zodat ieder jaar iedereen de zondag weer een megasucces is.

“Een groep lokale muzikanten maakt eens per jaar bijzondere muziek”

Het was te verwachten, maar deze commissie bestaat uit een groep lokale muzikanten. Ze zijn ieder jaar weer super enthousiast om het muziekfestival belangeloos te organiseren. Rondomweekend is voor jong en oud, daarom wordt dit ook zeker meegenomen. Ze beleven veel lol aan het samen organiseren. Het allerleukste vinden ze de saamhorigheid met de deelnemers, het team en het publiek. En natuurlijk niet te vergeten: het samen musiceren.

Sven Manshande

Op zijn vijftiende mocht Sven meedoen met het muziekfestival onder begeleiding van Paradise. Een spannende ervaring om nooit te vergeten. Daarna had hij de smaak te pakken en speelde hij met zijn eigen bands. Toen de huidige commissie stopte en ze Sven vroegen om in te stappen, twijfelde hij ook geen moment. Sindsdien zet hij zich in om zoveel mogelijk verschillende en nieuwe muzikanten te mogen verwelkomen op het muziekfestival. Dus wie dit leest, geef je vooral op via muziekfestivalrondom@live.nl!

Bas Bruinsma

Het Rondomweekend is er bij Bas met de paplepel ingegoten. Zijn vader trad al op tijdens het muziekfestival op het van Houweningepark. Inmiddels is Bas ook al wat jaren commissielid. Het leukste van commissielid zijn vindt hij de sfeer, gezelligheid en enthousiaste mensen van Rondom. Hij wilt dan ook voor ieder, jong en oud, een prachtig muziekfestival neerzetten. Samen met het team, ieder jaar weer!
"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"