Muziek

Het Rondom Muziekfestival; voor Medemblikkers - dóór Medemblikkers!

Het Rondom Muziekfestival is dé afsluiter van het Rondom Weekend waar de Medemblikker elk jaar enorm naar uitkijkt! Deze vindt natuurlijk ook plaats in (waar anders?) DE FEESTTENT! Dit festival wordt georganiseerd door een team van lokale muzikanten waar ‘passie voor muziek’ een understatement is. Ze ademen muziek, ze zijn muziek en stuk voor stuk rasechte Medemblikkers! Voor de meesten van deze teamleden is het podium van dit muziekfestival het eerste opstapje geweest naar een muzikale carrière! Dit enthousiaste team bestaat uit Mark van Rietschoten, Sam Lonis, Eddy van Belleghem, Esther de Boer en Melissa van Belleghem. In samenwerking met diverse artiesten en bands uit Medemblik zetten zij zich met een gigantische bult enthousiasme in om elk jaar weer een geweldig muziekspektakel neer te zetten.

Het muziekfestival is altijd op de zondag van het Rondom weekend, start om 15:00 uur en eindigt om 20:30 uur. Elke band of artiest speelt 30 minuten. Het festival heeft een gevarieerd programma met verschillende muziekstijlen waardoor er voor ieder wat wils aanwezig is. Zo kun je genieten van Popmuziek, Top100, Top40, Nederlandstalig, Rock, en niet te vergeten de gezellige inhakers en polonaise deuntjes!

De ‘Eindact’ mag natuurlijk niet ontbreken als traditionele afsluiter van het Rondom Muziekfestival! Het laatste uurtje waar er op verrassende wijze nog één groot feest wordt neergezet; voor het publiek en mét het publiek! De Eindact is altijd een verrassing en zorgt voor een spetterend einde van het festival. Wat zal het dit jaar zijn?

De deelnemende bands en artiesten hebben allemaal hart voor dit muziekfestival of. Met heel veel passie en plezier zet elke muzikant zich belangeloos in om de bezoeker een geweldige dag te bezorgen, en dat maakt het Rondom Muziekfestival uniek en wel heel bijzonder en simpelweg niet meer weg te denken uit het Rondom Weekend.
Het festival is leuk voor jong en oud en helemaal gratis toegankelijk.

Toegang vanaf 18+

"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"