Media

Mediacommissie: creativiteit achter de schermen

De mediacommissie is vooral actief achter de schermen. Deze commissie ondersteunt zowel de  individuele commissies van Rondom als het weekend als geheel. Ze zorgen ervoor dat iedereen weer op tijd geïnformeerd is over alle onderdelen van het Rondomweekend en laten het enthousiasme bij de Medemblikkers al vroeg borrelen!

Met de komst van de nieuwe website heeft dit team een uitbreiding gekregen. Het team bestaat nu uit vier leden met ieder z’n eigen specialiteit. Ze vernieuwen de website regelmatig met nieuwe en interessante informatie, houden social media bij en zorgen dat de flyers en weer fantastisch uit komen te zien.

“We willen iedereen enthousiast maken voor het Rondomweekend!”

Binnen de mediacommissie is er een duidelijke taakverdeling, waardoor de samenwerking soepel verloopt. Doordat een deel van de leden een achtergrond in communicatie en marketing heeft, kunnen ze snel en makkelijk schakelen. Gezamenlijk hebben ze één doel: iedereen enthousiasmeren voor het Rondomweekend.

Anja Spoelstra-Botman

Voor de mediacommissie houdt Anja zich bezig met het schrijven van (nieuws)berichten op de website en social media. Daarnaast houdt ze samen met Marjan Doornbosch ook de ledenadministratie bij. Een leuke afwisseling. Anja haalt veel plezier uit alle vergaderingen met de andere commissies. Het allerleukste aan Rondom vindt ze de ongedwongen sfeer van Rondom tijdens het hele weekend. Medemblik met én voor de Medemblikkers.

Romée Paardekooper

Romée is een geboren Medemblikker. Het rondom weekend is er met de paplepel ingegoten. Tijdens de Prominenten Playbackshow is ze dan ook wel eens op het podium te vinden. Sinds 2023 is ze de media commissie komen ondersteunen in de social media.

Helen Kraakman

Als niet Medemblikker, maar wel met familie uit Medemblik, had Helen wel veel over Draverij en Rondom gehoord. In 2011 is ze in Medemblik komen wonen en september 2011 kreeg ze de vuurdoop (lees: bierdoop) op zondag in de tent. Sindsdien is ze ieder jaar en bijna elke dag van het Rondomweekend aanwezig. En inmiddels als lid van de mediacommissie, waarbij ze zich richt op het ontwerp en de vormgeving van de media uitingen van Rondom. Hierbij kun je denken aan het uiterlijk van de website, de jaarlijkse kerstkaarten voor vrijwilligers, uitnodigingen voor het vrijwilligersfeest, en nog veel meer!

Lisanne Klopper

Lisanne is geboren en getogen in Medemblik. Als kind deed ze meerdere malen succesvol mee aan de Playbackshow voor jeugd. Nu geen playbackshow meer, maar ze is overgestapt naar de fietspuzzeltocht. En sinds 2020 werkt ze met veel plezier aan deze spiksplinternieuwe website! Zo kan ze meewerken aan het enthousiasmeren van de Medemblikkers voor, tijdens en na het Rondomweekend.

Robbin Schut

Als (web)programmeur en beheerder schoof Robbin bij de mediacommissie aan met een duidelijke taak: de website vernieuwen. Naast dat de website een mooi uiterlijk moest hebben, moest het technisch ook goed werken. Zo is het mogelijk voor de fotografen gemakkelijk hun foto's plaatsen en verloopt het stemmen en inschrijven soepel. Het leukste aan commissielid zijn vindt Robbin om samen iets te verzinnen en het daarna te realiseren.
"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"