Jeugd

Rondom de jeugd

De commissie Jeugd zorgt ieder jaar weer voor spetterende activiteiten voor jongeren tot en met 15 jaar. Het begint op vrijdag met klimmen en klauteren in Funfestijn en daarna Disco Bowlen voor de iets oudere jeugd. Ook zaterdag is deze commissie van de partij. De bekende jeugdactiviteiten in de tent met de avonturen van Jan Klaassen en Katrijn voor de allerkleinsten. Gevolgd door de finale van Medemblik’s Got Talent.

Deze commissie organiseert misschien wel de meeste activiteiten van alle commissies. Naast de activiteiten tijdens het Rondom Weekend is deze commissie namelijk al druk bezig in juni. Dan vinden namelijk de voorrondes van Medemblik’s Got Talent plaats in Sint Pieter. Zingen, dansen, playbacken, toneelspelen, goochelen? Alles is mogelijk. 

“Wij hebben het ook heel gezellig zonder kinderen”

Het zevenkoppige Jeugdteam draagt ieder jaar weer bij aan een lach op het gezicht van ruim duizend kinderen uit Medemblik. Ze beleven veel lol en plezier tijdens het organiseren en uitvoeren van de jeugdactiviteiten. Van donderdag tot en met zaterdag van het Rondom weekend zijn ze ontzettend druk, maar daarna gaan ze hun stoom afblazen op de zondag en maandag.

Marloes Ruiter

Als voorzitter van de jeugdcommissie is Marloes haar doel om alle kinderen uit Medemblik een leuk Rondomweekend te bezorgen. Als kind is Rondom er al met de paplepel ingegoten met haar ouders die ook vrijwilligers waren. Zelf gaat ze het liefst naar de Prominenten Playbackshow en het Muziekfestival om ook als niet-commissielid te genieten van Rondom.
"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"