Bestuur

Het bestuur: De belangrijke basis van Rondom

Ze zijn misschien enigszins onzichtbaar, maar het bestuur vormt de belangrijke basis van Rondom. Zonder het bestuur, zeker geen Rondom. Het is namelijk noodzakelijk dat er vergunningen worden geregeld, contact met de gemeente is over de veiligheid van het feest en dat Rondom financieel gezond blijft.

Het bestuur is bijna het gehele jaar actief achter de schermen. Ze bepalen het beleid van Rondom en zetten daarmee de hoofdlijnen uit voor een gezond en gezellig jaarlijks Rondom weekend. Ook ondersteunen ze alle commissies, waarbij een aantal leden – naast hun functie in het bestuur – ook plaatsnemen in diverse commissies. Dit zorgt ervoor dat ze ook goed weten wat er allemaal in de commissies speelt.

“Wij zetten de hoofdlijnen uit en ondersteunen de commissies”

Van uitjes met het hele bestuur komt het er niet erg van. Een avondje gezellig vergaderen met een drankje en hapje ligt meer in hun straatje. Altijd een volle agenda tijdens het overleg, maar zeker altijd ruimte voor een lach en een grap!

Hans van Woerkom

Hans van Woerkom is de voorzitter van Rondom. Binnenkort gaat hij het stokje overdragen aan zijn opvolger, maar voor nu is hij nog steeds hét gezicht van Rondom. Hans heeft jarenlang in diverse commissies meegewerkt. Zo zat hij bij de Wielervrienden en is hij nog steeds lid van de Street Tour.
"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"