Bouwploeg

De bouwploeg van Rondom

Als we aan Rondom denken, dan denken we aan de de enorme witte tent met blauwe zijkanten. Zodra de tent staat, dan begint het werk voor de bouwploeg. De ploeg van inmiddels meer dan twintig mannen sluiten de aggregaten aan voor stroomvoorzieningen, plaatsen de hekken, bouwen het decor op en nog veel meer.  Zij zorgen dat alle activiteiten in de tent kunnen plaatsvinden.

Ook tijdens het weekend staan de mannen klaar om Rondom zonder technische storingen te laten verlopen. Op zondag na het muziekfestival breekt de bouwploeg alles direct weer af en zorgt dat alles weer netjes is opgeruimd. Om daarna met een Spa goud in de hand met z’n allen terug te kijken op weer een geslaagd weekend.

‘Zonder tent geen feest’

De bouwploeg is te herkennen aan de groep mannen in hun oranje overall. Deze bouwploeg mannen lopen al een aantal jaren mee en is dan ook een gevarieerde vriendengroep geworden. Bovendien doen ze regelmatig mee met de Prominenten Playbackshow. En met succes! Ze hebben namelijk al meerdere malen een prijs gewonnen.

Henry Wagenaar

Henry is al zo lang commissielid bij Rondom, dat hij niet eens meer weet wanneer hij ooit is begonnen. Hij gokt het jaar 2010. Henry hielp als kind al bij de puzzeltocht die toen nog door MAC de Lely werd georganiseerd. Nu is hij lid van de bouwploeg en het kernbestuur. De leukste momenten van Rondom vindt hij om om op de vrijdag met z'n allen de tent op te bouwen én nadat zondagavond de tent weer is opgeruimd, lekker nazitten met de bouwploeg.
"Alle vrijwilligers van Rondom bedankt voor de inzet!"