Activiteiten Stadsbrunch

Stadsbrunch 2023

Zondag 17 september is het voor de tweede keer dat de Rondom Stadsbrunch gaat plaatsvinden. Verleden jaar zijn we met de stadsbrunch uitgeweken naar de Rondomtent in verband met het hele slechte weer. Ondanks het slechte weer was het een groot succes.

Dit jaar zal de stadsbrunch op de Nieuwstraat plaatsvinden. (als de weergoden ons goed gestemd zijn!)

 

Waar is de Stadsbrunch?

De Stadsbrunch zal zich afspelen op een deel van de Nieuwstraat. Dit zal zijn vanaf Kaas & Zo tot het Bagijnhof. Over dit deel van de Nieuwstraat staan ongeveer 10 kramen met daarachter (jonge)enthousiaste  ondernemers die hun lekkernijen aanbieden.

 

Hoe werkt de Stadsbrunch?

U kunt u lekkernijen bij verschillende kraampjes samenstellen. Zo kunt u, naar u eigen wensen, een lekkere gevarieerde lunch samenstellen. Vervolgens kunt u uw lunch op 1 van de gezellige gecreëerde zitjes gebruiken.

Ondertussen kunt u genieten van diverse optredens van onder andere Crescendo, Rondom Drumband, Majorettes en als het goed is van een optreden van een Oud-Medemblikker(we houden nog even geheim wie dit is…..)

 

Wat is het tijdstip van de Stadsbrunch?

De Stadsbrunch zal van 12.00 uur tot 14.30 uur zijn. Zo kan iedereen met een lekker gevulde buik naar de Rondomtent voor het Rondom muziekfestival……..

 

Wat zijn de kosten?

De lekkernijen die worden aangeboden kunt u kopen voor 0.5 tot 1 Rondommuntje.

De Rondommuntjes kunt u kopen op de kraam van het Stadsbrunchcomité op de Nieuwstraat. Of misschien heeft u nog wel muntjes over van de bezoeken aan de Rondomtent de dagen voorafgaand aan de Stadsbrunch.

 

Hoe meld ik mij aan?

Dat is niet nodig. U kunt gewoon komen en aanschuiven.

 

Let op…………

Hou de site in de gaten, want vanaf begin september zullen diverse deelnemende jonge ondernemers zich voorstellen en een tipje van de sluier oplichten wat betreft de lekkernijen die zij gaan aanbieden.

 

Kortom, een leuke gezellige en lekkere nieuwe activiteit in het Rondomweekend. We hopen jullie te mogen ontmoeten onder het genot van een lekker hapje. Iedereen tot ziens op zondag 17 september tussen 12.00-14.30 uur.

Rondom Stadsbrunchcomite.