Activiteiten Rondom Jeugd

Wat is Rondom Jeugd?

Het derde weekend van september staat in het teken van Harddraverij in Medemblik en de stichting Rondom organiseert van woensdag tm zondag alle activiteiten van versierde straten, verklede mensen tot een enorme tent: Een feest voor JONG (en oud). JONG met hoofdletters omdat Rondom ‘Jeugd’ er is om alle kinderen van Medemblik een leuk Harddraverij/Rondom weekend te laten beleven.

 

Wat is het programma van Rondom Jeugd?

De commissie Jeugd zorgt ieder jaar weer voor spetterende activiteiten voor jongeren van 0 tot 15 jaar. Het begint op vrijdag met klimmen en klauteren, schminken en knutselen in Funfestijn. Daarna op vrijdagavond is er Disco-Limbo-Bingo-Bowlen voor de iets oudere jeugd. Ook zaterdag is deze commissie van de partij in de feesttent met de levende poppenkast voor de allerkleinsten gevolgd door de finale van Medemblik’s Got Talent.


Vrijdag 15:30-17:00

 • Locate: Funfestijn Medemblik
 • Activiteit: Klimmen, spelen, schminken, knutselen
 • Doelgroep: Basisschool groep 3 & 4 wonend in Medemblik (uiteraard ook kinderen op speciaal onderwijs, wonende in Medemblik )

Vrijdag 18:30-20:00

 • Locatie: Bowling Medemblik
 • Activiteit: Limbo-disco-bingo-bowlen
 • Doelgroep: groep 5 & 6 kinderen wonend in Medemblik (uiteraard ook kinderen op speciaal onderwijs, wonende in Medemblik )

Vrijdag 20:30-22:00

 • Locatie: Bowling Medemblik
 • Activiteit: Limbo-disco-bingo-bowlen
 • Doelgroep: groep 7 & 8 en kinderen tm 15 jaar wonend in Medemblik (uiteraard ook kinderen op speciaal onderwijs, wonende in Medemblik )

Zaterdag 11:00-12:00

 • Locatie: Rondom Feesttent aan de Oude Haven in Medemblik
 • Activiteit: Levende Poppenkast
 • Doelgroep: kinderen van alle leeftijden en hun vaders, moeders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden publiek van 0 tot 100 jaar!

Zaterdag 14:00-16:00

 • Locatie: Rondom Feesttent aan de Oude Haven in Medemblik
 • Activiteit: Medemblik Got Talent optredens op podium van talenten
 • Doelgroep: 4 tm 15 jaar (en 0 tm 100 jaar voor publiek!)

 

Wat doet de commissie van Rondom Jeugd?

De commissie bestaat uit een kern van 5 leden die de voorbereidingen treffen op alle jeugdactiviteiten tijdens het Rondom weekend. Zij vergaderen 5 x per jaar en bedenken de activeiten passende bij het thema. In juni organiseren zij de voorrondes van Medemblik Got Talent. Zij zorgen dat alle basisschool klassen geinformeerd worden van de jeugd activiteiten d.m.v. flyers, inschrijfformulieren, posters en Social Media. Verder regelen zij spullen voor schmink, knutsel,bingo, limbo en disco. Een lach op het gezicht van een kind, dat is hun doel ieder kind zal met een attentie thuiskomen of misschien zelfs een mooie prijs of medaille! Tijdens de activeiten schakelt de commissie Jeugd de hulp in van de toneelgroep en diverse ouders in Medemblik en natuurlijk het EHBO team. Dit om alles leuk en veilig te houden voor de totaal 1000 (!) kinderen die tijdens het Rondom Weekend vermaakt zullen worden.

 

Waar zijn de activiteiten van Rondom Jeugd?

Funfestijn Medemblik, Bowling Medemblik en Feesttent aan de Oude Haven in Medemblik

 

Voor welke doelgroep is de Rondom Jeugd?

Voor kinderen wonende in Medemblik van 0 tot 15 jaar

 

Wat zijn de kosten?

Alle activiteiten zijn gratis.  De commissie verzorgt overal wel een glaasje limonade, consumptie en/of uitdeelkadootje. Voor winnaars van spellen zijn er prijzen en medailles.

 

Hoe meld ik mij aan?

Via de basisscholen krijgen de kinderen in de maand mei inschrijfformulieren voor Medemblik Got Talent.  Later in het jaar worden er flyers met armbandjes uitgedeeld op school om naar Fun Festijn of de Bowling te komen. Op zaterdag is er vrije inloop van publiek bij de poppenkast en Medemblik Got Talent.

 

Hoe kom ik in contact met Rondom Jeugd?

Via Social Media en deze website informeren wij over onze activiteiten.
Contact gaat via e-mail: jeugd@rondommedemblik.nl