Activiteiten Muziekfestival

Het Rondom Muziekfestival is dé afsluiter van het Rondom Weekend waar de Medemblikker elk jaar enorm naar uitkijkt! Deze vindt natuurlijk ook plaats in (waar anders?) DE FEESTTENT!

 

Waar vindt het Rondom Muziekfestival plaats?

Het Rondom Muziekfestival begint nadat de Stadsbrunch klaar is en is in de Feesttent op de Oude Haven. Je kunt het niet missen!

 

Hoe laat begint het Muziekfestival?

Het muziekfestival is altijd op de zondag van het Rondom weekend, start om 15:00 uur en eindigt om 20:30 uur.

 

Programma:

Om 15:00 uur trapt Phoenix Coverband het muziekfestival af om bombarie te maken en te laten weten dat het muziekfestival begonnen is! Kom maar door! En dat gaat altijd snel, want binnen no-time staat de tent vol. En dat is leuk want zo heeft elke band/artiest die volgt een mooi publiek om voor op te treden!

Elke band of artiest speelt 30 minuten. Het Muziekfestival heeft een gevarieerd programma met verschillende muziekstijlen waardoor er voor ieder wat wils aanwezig is. Zo kun je genieten van Popmuziek, Top100, Top40, Nederlandstalig, Rock, en niet te vergeten de gezellige inhakers en polonaise deuntjes!

 

Toetje toe!

De ‘Eindact’ mag natuurlijk niet ontbreken als traditionele afsluiter van het Rondom Muziekfestival! Het laatste uurtje waar er op verrassende wijze nog één groot feest wordt neergezet; voor het publiek en mét het publiek! De Eindact is altijd een verrassing en zorgt voor een spetterend einde van het festival. Wat zal het dit jaar zijn?

De deelnemende bands en artiesten hebben allemaal hart voor dit muziekfestival. Met heel veel passie en plezier zet elke muzikant zich geheel “belangeloos”  in om de toeschouwer een geweldige dag te bezorgen, en dat maakt het Rondom Muziekfestival uniek, wel héél bijzonder en simpelweg niet meer weg te denken uit het Rondom Weekend!

 

Entree kosten

Het Rondom Muziekfestival is leuk voor jong en oud en helemaal gratis toegankelijk.

In verband met de alcoholwet: Toegang vanaf 18 jaar

 

Organisatie

Het Rondom Muziekfestival wordt georganiseerd door een team van lokale muzikanten waar ‘passie voor muziek’ een understatement is. Ze ademen muziek, ze zijn muziek en stuk voor stuk rasechte Medemblikkers!

In samenwerking met diverse artiesten en bands uit Medemblik zetten zij zich met een gigantische bult enthousiasme in om elk jaar weer een geweldig muziekspektakel neer te zetten.

Het team van het Rondom Muziekfestival bestaat uit:

Mark van Rietschoten, Sam Lonis, Eddy van Belleghem, Esther de Boer en Melissa van Belleghem. Meer info over dit gezellige comité vindje hier.