Activiteiten Fietspuzzeltocht

De zaterdagmiddag en avond van het Rondom weekend staat in het teken van de Fietspuzzeltocht. Al jaren een heus spektakel waar jong en oud al maanden van tevoren naar uit kijkt. Het blijft een prachtig gezicht, hele groepen deelnemers verkleed en fietsend door Medemblik.

Elk jaar is er een ander thema dat centraal staat tijdens dit evenement. De deelnemers verkleden zich volgens dit thema en fietsen in totaal 12 posten langs. De posten liggen verspreid door heel Medemblik. De 12 posten verzinnen ieder jaar weer een leuk spel, passend in het thema. De deelnemers spelen bij iedere post een spel en kunnen hier punten mee verdienen. Daarnaast gaan ze langs de Jury, zodat alle originele outfits van de deelnemers kunnen worden beoordeeld.

Aan het einde van de avond worden prijzen uitgereikt aan de teams met de meest behaalde punten, de origineelste outfits, de mooiste zelfgemaakte outfits en de mooiste posten.

 

Waar is de Fietspuzzeltocht?

De start en vervolgens de prijsuitreiking zijn in de Rondom Tent op het parkeerterrein op de Oude Haven. Er zijn in totaal 12 posten door heel Medemblik gestationeerd.

 

Hoe werkt de Fietspuzzeltocht?

Tijdens de Fietspuzzeltocht fietsen de deelnemers langs de diverse posten om opdrachten te vervullen, waar ze punten mee verdienen om zo kans te maken op de winst en de eeuwige roem.

Ook zijn er prijzen te verdienen op basis van hoe de deelnemers verkleed zijn. Deze prijzen worden bepaald door de Jury, welke ook 1 van de 12 posten vormt.

 

Wat is het tijdstip van de Fietspuzzeltocht?

Start:

Zaterdag 16 september om 17.00 uur in de Rondom Tent.

Einde:

Zaterdag 16 september rond 21.30 / 22.00 uur is de prijsuitreiking in de Rondom Tent.

 

Wat zijn de kosten?

Deelname aan de Fietspuzzeltocht is helemaal gratis!

 

Hoe meld ik mij aan?

Inschrijven kan elk jaar online via de onderstaande link:

Inschrijfformulier PuCom Fietspuzzeltocht – Rondom Medemblik

*De inschrijvingen voor de Fietspuzzeltocht 2023 zijn al helemaal vol.

Wij kijken er erg naar uit om jullie allemaal in jullie mooiste outfits te mogen aanschouwen op zaterdag 16 september.